Hyppää sisältöön
Kieli Kieli

Palvelu sisältää yli 3000 kansainvälistä ja kotimaista sanomalehteä yli 100 maasta 60 kielellä.
 
Kaikki palvelussa olevat sanomalehdet tarjotaan käyttäjille alkuperäisessä formaatissa. Sanomalehdet sisältävät kaikki artikkelit, ilmoitukset, sarjakuvat ja mainokset. Palvelussa on myös mahdollista kuunnella joidenkin lehtien juttuja.
 
Sanomalehdet ovat luettavissa palvelussa välittömästi niiden tultua painosta. Kansainväliset sanomalehdet ovat palvelussa aina ennen kuin ne ovat painettuina myynnissä.
 
Käyttäjät voivat tulostaa yksittäisiä artikkeleita tai koko sivun.
 
Kaikista sanomalehdistä on käytössä 60 päivän arkistot.
 
Voit käyttää PressDisplay-ohjelmaa kirjaston koneilla tai kotoa käsin kotisivumme kautta. Sisäänkirjautumiseen tarvitset Lukas-kirjastokortin. Palvelussa voi olla samanaikaisesti neljä käyttäjää. Huom! Muun muassa KSF-Median julkaisut (Borgåbladet, Hufvudstadsbladet, Västra Nyland ja Östra Nyland) ovat ainoastaan luettavissa kirjastossa.
 

 

Naxos Music Library on musiikkitietokanta, jossa voi valita lähes miljoonasta kappaleesta ja yli 100 000 CD-levystä musiikkia kuunneltavaksi internetissä. Kuunteluun tarvitset Lukas-kirjastokortin.

Kokoelma koostuu pääasiassa klassisesta musiikista, mutta mukana on jonkin verran myös mm. maailman/kansanmusiikkia, jazzia, rockia ja poppia. Sivuilta saa myös lisätietoa säveltäjistä ja artisteista.

Kirjaudu palveluun klikkaamalla Naxos Music Library -kuvaketta.