Skip to Content
Kirjaston lähettämissä sähköpostiviesteissä on edelleen ongelmia. Tämä tarkoittaa sitä, että ennakkovaroitukset ja muut viestit voi jäädä saamatta! Ystävällisesti tarkista eräpäiväsi! Kirjastot eivät voi vaikuttaa häiriöihin tietoliikenneyhteyksissä. Siksi ne tai muut tekniset häiriöt eivät vähennä mahdollisia maksuja.

25.5 alkaen voit lainata ainoastaan kirjastokortilla! Et voi enää lainata ajokortilla, passilla
tai KELA-kortilla! 

Uusi tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan toukokuussa ja se tarkoittaa muutoksia henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietoja ei saa käsitellä tarpeettomasti ja kirjastojärjestelmien tulee olla sellaisia, että henkilötiedot on suojattu entistä tarkemmin.

Sinun kannaltasi muutos aiheuttaa sen, että ainoastaan kirjastokortti tai mobiilikortti käy lainatessasi. Jos sinulla on kirjastokortti voit ottaa mobiilikortin käyttöön Raaseporin kirjastoissa Stocard-sovelluksella (Android ja IOS). HUOM! Mobiilikortti toimii ainoastaan palvelutiskillä! Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi!

 

Lukas-kirjastot yhdistyvät Itä-Uudenmaan kirjastojen kanssa syksyllä 2018. Uusi kirjastokimppa saa nimekseen Helle-kirjastot.

Tietokannat ja asiakasrekisterit yhdistetään. Jotta tiedot siirtyisivät ongelmitta, ole ystävällinen ja tarkista omat asiakastietosi.

Helle Naxos avattiin 1.2.2018

 

Naxos-palvelussa voit kuunnella klassista musiikkia, jazzia, maailmanmusiikkia ym. tietokoneella tai älylaitteella.

Kirjaudu sisään kirjastokortinnumerollasi. Voit olla kirjautuneena enintään kaksi tuntia kerrallaan, sen jälkeen pitää kirjautua uudelleen. Muista kirjautua ulos, kun et enää käytä palvelua, jotta myös muut voivat käyttää palvelua.

Helle Naxos toimii seuraavissa kunnissa:

Askola, Pornainen, Porvoo, Hanko, Inkoo, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Pukkila, Raasepori, Sipoo ja Siuntio.

HUOM! Uudet osoitteet! Aikaisemmat versiot toimivat samanaikaisesti uuden kanssa noin 1 kuukauden, sen jälkeen ne poistuvat käytöstä!

Naxos Music Library:  http://helle.NaxosMusicLibrary.com  (12 samanaikaista käyttäjää)

Naxos Music Library Jazz:  http://helle.NaxosMusicLibrary.com/Jazz (3 samanaikaista käyttäjää)

Naxos Music Library World: http://helle.NaxosMusicLibrary.com/World  (3 samanaikaista käyttäjää)

Voit myös käyttää sovelluksia: Naxos Music Library ja Naxos Music Library Jazz. Huom! Naxos Music Library World ei ole käytettävissä sovelluksen kautta.

Ottaaksesi sovellukset käyttöön kirjaudu aluksi sisään Naxoksen verkkoversioon ja luo käyttäjätunnukset. Huom. Sinun täytyy kirjautua sisään molempien palveluiden verkkoversioihin erikseen luodaksesi tunnukset. Voit kuitenkin käyttää samoja käyttäjätunnuksia molempiin palveluihin.

Language Language
suomi svenska English

Contact your library if you can't log in!

ELib

Voit lainata ruotsinkielisiä e-kirjoja osoitteessa lukas.elib.se!

Selaimelta lukemiseen suosittelemme Chromea tai Firefoxia.

Nyt voit lukea kotimaisia e-lehtiä kirjastoissa!

www.epress.fi

 

Latest purchased books Latest purchased books

Naxos